더크 윌머가 말하는
젠틀리 피스타치오
"피스타치오가 사용되어 칵테일이 더욱 특별한 견과향을 내며, 마지막에 피스타치오를 갈아서 토핑하여 씹히는 맛을 더했습니다.“
재료 : 보드카 1과 1/4온스, 피스타치오 시럽 3/4온스, 깔루아 3/4온스, 액상 휘핑크림 3/4온스, 장식용 피스타치오 1개
만드는 법: 셰이커에 모든 재료를 넣고 잘 섞는다. 텀블러 잔에 옮겨 닮고, 피스타치오를 잘게 부숴 칵테일 윗부분에 장식한다.
하펜호텔 미어레스자이텐 / 독일 하일리겐하펜 소재
Dirk Willmer was the bar chef at the Maritim Seehotel Timmendorfer Strand for almost 20 years, and the boss behind the bar since 1998. He regularly participates in national and international cocktail contests, managing to earn a second place award the National Championship of the German Bartender Union. “Competing with other bartenders is a lot of fun,” says Willmer. He appreciates creativity, which led him to create his own cocktail recipes.